Zoeken
  • HB Automotive

HB Automotive is 'approved detailer'

HB Automotive is Labocosmetica approved detailer en werkt daarmee samen met een netwerk van zeer ervaren en gekwalificeerde detailers. De kwalitatief hoogwaardige Labocosmetica producten, in combinatie met de juiste kennis en technieken van deze specifieke producten zorgen ervoor dat wij altijd de juiste oplossing kunnen bieden en resultaat van hoog niveau kunnen bereiken. Labocosmetica, Italiaanse perfectie.Aangezien er geen beroepsvereniging van autodetailers is heeft Labocosmetica Nederland het initiatief genomen om samen met een aantal professionele detailers waaronder HB Automotive, de gedreven autodetailer samen te brengen binnen de Approved Detailer vereniging; Met als doel een platform te bieden waarin professionele detailers zich continue ontwikkelen in kennis en kunde; Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn; Waarbij u er van op aan kunt dat uw auto in best mogelijke handen is. Qua deskundigheid op het vlak van advisering, behandeling als ook nazorg. Waarbij we niet voorbij gaan aan een veilige omgeving waarin er aan uw auto gewerkt wordt; met de juiste middelen, gereedschappen, technieken, verzekeringen etc.

Uw kostbaar bezit in deskundige handen!

“Approved Detailer” is in het leven geroepen om voor de opdrachtgever een keurmerk te bieden dat kwaliteit, know-how en professionaliteit gegarandeerd zijn en niet in het minst voor de Detailer, aangezien er geen enkele vereniging is die belangen behartigd voor de Detailer en deze actief ondersteuning biedt in het vakgebied als ook andere zaken waarmee de Detailer te maken heeft. Denk hierbij aan training en opleiding inzake specialisaties binnen ons vakgebied, bedrijfsvoering in breedste zin van het woord, deskundige hulp bij klachten etc.

De Approved Detailer ontvangt en informeert daarom zijn klanten deskundig. Hij heeft daarbij een professionele werkplaats, gereedschappen en beschikt over de correcte verzekeringen.

6 keer bekeken

HB Automotive Car Care - 2019 | De Scheysloot 20, Noordwijk, 2201GN

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
  • White Google Places Icon