Zoeken
  • HB Automotive

een hogere verkoopwaarde van uw auto?

Natuurlijk wil u een zo hoog mogelijk verkoopbedrag ontvangen voor uw auto, maar hoe? simpel! laat uw auto voor de verkoop professioneel reinigen en voorzien van de nodige lakcorrecties zoals het polijsten van het lakwerk. Na dit proces heeft u auto weer de uitstraling die het verdient en zal uw verkoopwaarde aanzienlijk hoger zijn.


Als u uw spliksplinter nieuwe auto ophaalt bij de dealer, ziet die er waarschijnlijk waanzinnig uit! maar..... hoe ziet die er na 6 maanden uit? en na een jaar bijvoorbeeld. In de meeste gevallen komen en redelijk wat gebruikerssporen op. zonde! sommige daarvan hadden voorkomen kunnen worden! hoe dan?

Als u een nieuwe auto koopt, kunt u ervoor kiezen om deze zonder een gereden kilometer te laten detailen bij een professioneel bedrijf zoals HB Automotive. Er zijn veel mogelijkheden om uw nieuwe kostbare bezit te beschermen zoals het laten aanbrengen van een ceramische coating, of PPf wat staat voor; paint protection folie. volledig doorzichtbaar folie wat over het lakwerk wordt aangebracht. In de meeste gevallen wordt dit aangebracht op de essentiële punten van de auto waaronder; de motorkap, spiegelkappen, achterbumper, voorbumper en de eventuele sideskirts.


Bent u van plan uw auto te verkopen of een nieuwe (gebruikte) auto te kopen? neemt u gerust contact op om de persoonlijke mogelijkheden te bespreken.


4 keer bekeken

HB Automotive Car Care - 2019 | De Scheysloot 20, Noordwijk, 2201GN

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
  • White Google Places Icon