Zoeken
  • HB Automotive

5 voordelen van een gepoetste auto!

Bijgewerkt: 28 sep 2019

een glanzende auto daar wordt toch iedereen blij van?


5 voordelen van een gepoetste auto

Je bent iemand die een auto niet als een vervoersmiddel ziet. Een auto is een stukje van jou, het vertelt iets over jou en een auto betekent veel voor je. Goed onderhoud is dus belangrijk. Maar wat zijn de voordelen hier van?  Lees er hier 5!


Boost

Een goed onderhouden auto bevordert de hoogte van de verkooprijs of inruilwaarde. Het is een fijn idee om extra geld te krijgen bij een eventuele verkoop of in ruil toch? Het goed onderhouden van je auto brengt uiteraard ook kosten met zich mee. Aan het einde van destreep levert het onderhoud meer op dan het heeft gekost volgens de ANWB!


De auto terug in zijn huidige staat

Een auto is een gebruiksvoorwerp. Hoe voorzichtig je er ook mee omgaat uiteindelijk zullen er altijd kleine beschadigingen te zien zijn op de auto. Door je auto te laten poetsen worden deze plekken van de lak verwijderd. Krassen, roestplekken, deukjes en ingebrande vogelpoep.


Voorkomen van slijtage.

De auto moet veel doorstaan. Denk aan: zand, insecten, hars, vogelpoep enz. Dit zijn slechts een aantal van de factoren die invloed hebben op het behouden van de lak. Het regelmatig wassen van de auto scheelt al een hoop. Maar is niet genoeg. Na het wassen blijven er negen van de tien keer kleine plekjes zitten. Wat je kunt doen om de lak optimaal te beschermen? Precies. Poetsen. Na het poetsen wordt er met speciale middelen een extra beschermlaag toegevoegd. Dit zorgt voor de beste bescherming.


Een makkie 

Na dat de auto is gepoetst is, is het in soppen van de auto verleden tijd. Evenals het schrobben met een spons. Gewoon tijd voor een extra rondje in de auto of gewoon liggen op de bank. Je kan een gepoetste auto afspoelen met water en guess what? Als nieuw! 


De buurman

De buurman zal nooit meer hetzelfde naar je auto kijken als hij deed. Want eerlijk is eerlijk. Een gepoetste auto met glimmende lak daar wordt toch iedereen jaloers van? 

Wil je meer weten? Of je auto laten poetsen door een professioneel reinigingsbedrijf? Neem dan contact op.8 keer bekeken

HB Automotive Car Care - 2019 | De Scheysloot 20, Noordwijk, 2201GN

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
  • White Google Places Icon