Exterieur.

Wassen.

Het wassen van een auto is een fijn proces welke wij met veel zorg en voorbereiding uitvoeren. Verkeerde wastechnieken veroorzaken krasvorming en ‘swirls’ op de lak. Denk bijvoorbeeld aan wat een klein steentje of zand onder uw spons kan doen. Om deze reden wassen wij uw auto in zo’n 20 stappen en zorgen we ervoor dat er geen krasvorming ontstaat, en uw lakwerk perfect gedecontamineerd is.

Vanaf €45,- Ex Btw

Vanaf €79,- Ex Btw

Polijsten.

Na de nodige kilometers kan uw lak doffer worden, door middel van compounden, polijsten en eventueel schuren kunnen wij alle oppervlakkige lakimperfecties verwijderen om het best mogelijke resultaat op uw voertuig te behalen. Dit doen wij doormiddel van een roterende of/en excentrische polijstmachine.

Vanaf €79,- Ex Btw

Vanaf €149,- Ex Btw

Vanaf €249,- Ex Btw

Beschermen.

Wij maken gebruik van 100% fysieke glascoatings als basis. Deze laag word hard als glas en zorgt voor langdurige bescherming en optimale glans. Op zoek naar net iets meer? Door het toevoegen van een 100% chemische topcoat word de lak uiterst hydrophobisch welke vogelpoep, teer en sappen niet de gelegenheid geeft om zich te hechten aan de lak. Hierdoor is de lak optimaal beschermd en bent u verzekerd van een langdurige bescherming en een oogverbluffend resultaat. Onze glascoatings hebben een standtijd tot wel 5 jaar!

Vanaf €199,- Ex Btw

Vanaf €399,- Ex Btw

Service van HB Automotive

Haal- en brengservice

Standaard leenauto

Op locatie mogelijk

HB Automotive Car Care - 2019 | De Scheysloot 20, Noordwijk, 2201GN

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
  • White Google Places Icon